Navštíveno 4306x

Zdarec lidi,
Dnes mi přislo toto rádijko a rozhodl jsem se že Vám o něm napíšu pár postřehů co jsem za ty dvě hodiny stihl... Inspirací mi bylo že jsem tu už viděl pár článku o tomto rádiu a každý se ptal co kdo o něm ví :)
Když jsem rozbalil krabici tak mě celkem překvapilo kolik příslušenství je dodáváno, čekal jsem že budu muset něco dokupovat.. ¨
Při prvním zapojení jak už to u většiny rádií bývá naskočilo demo. Jelikož jsem byl zvědav co to všechno umí tak jsem ho nevypínal :) Při ukázce to pěkně projelo všechny funkce a hrálo všemi barvamim, toť RGB displej který má pěkný kontrast a živé barvy :)
Rychlost softwaru je úžasná. Oproti mé bývalé Alpine 117ri je to nebe a dudy. Rádio se dobře ovládá a je přehledné. V právém dolním rohu je digitální "voltmetr" na kolik je přesný nevím nestihl jsem to ještě porovnat.
Zvukově je to řekl bych stejné jako se zmiňovanou alpinou. Zatím jsem toho nestihl moc poslechnou a pohrát se s nastavením...
Jediné co mi zatím vadí je že rádio jde spustit jen s zapnutým klíčkem at už prohodím "žlutý kabel s červeným".. :-(
Tot asi vše co mě zatím napadá a stihl jsem postřehnout. Pokud někoho něco zajímá klidně se zeptejte :). Pokud ještě něco postřehnu dopíšu ..
Hele, máme to k sobě kousek. Rád bych si tohle rádijko poslechl, protože zlý jazykové tvrdí, že Pio chce všechny odrbat tím, že je to "následovník" P88RS, který je ale ochuzený zvukem. Tak by mě to jen tak zajímalo. Aktiv to doufám umí :)
Ten zlý jazyk jsem byl já v Brně co ti to říkal :D Ale každopádně můžeme.. I když nevím co v mích zatím nevytlumených dveřích uslyšíš :D
Prehodit do Omegy na test :-)
No jistě že do Omegy, "testlab" je připraven :) Stačí sednout, poslechnout notoricky známá CD a udělat po hodince resumé, jestli je to stejný, lepší nebo horší než stará uječená Alpina.
Tak prima, pošéfujem kalendáře a s chutí do toho :)
by si to měl probrat spíš s členem marťas1 ten měl nejspíš první kousek v republice ...včera jsme trochen ladili a hraje na něj jak na klavír :D ..co se týče mě...alpine uchyláka ...tak ten pohyb v menu (podotýkám pro mě) je stejně nelogickej jak u 88my a nikdo mě nedonutí abych si koupil pio :-)))))))))

14.08.2012, 19:35 |
MAX Tak jak to dopadlo?? Zajímá mne rsume - jestli prodat ////A 9815 nebo ne.. ;-)
MAX: A9815 by mela byt lepsi nez novejsi Alpiny od A9855.
tazman: menu na 88ce mi prijde OK ma mene nastaveni nez Alpiny.
Oproti A9855 je to zvukove nebe a dudy. Jinak ALPINE POSITIVE.
nikdy sem netvrdil že 88ma je špaty radio ;) jen "mě" to s těma pio prostě nějak nejde :D

24.08.2012, 08:33 |
MAX Radaman - jak to myslíš nebe a dudy oproti 9855? Jako že Pio je horší?